Головна  →  Новини  →  23 квітня 2014

Інфосфера 2014

Інфосфера 2014

Вже в котре в Палаці дитячої та юнацької творчості Солом’янського району відбувається конкурс-огляд шкільної преси «Інфосфера».
Цього року у конкурсі взяли участь 24 навчальні заклади. Вони представили цікаві, актуальні, інформаційно насичені шкільні видання, що відрізняються креативністю та сучасним дизайном. Майже всі учасники були відзначені журі конкурсу (в його складі крім педагогів, працівників РУО, позашкільників, були: член Спілки журналістів України Бартошко С.А. та голова методичного об’єднання вчителів української літератури Труцуненко Н.М.) грамотами та нагородами.
Кожного року «Інфосфера» пропагує діяльність прес-центрів навчальних закладів, знаходить нові таланти, відкриває майбутніх зірок журналістики.
«Інфосфера – 2014» визначила переможців у низці номінацій, серед яких «Оригінальність у висвітленні подій», «Краще висвітлення життя школи», «Кращі матеріали на національно-патріотичну тематику» «Збереження загальнолюдських цінностей».
Відкриттям року стало періодичне видання загальноосвітньої школи № 26.
А переможцями в номінації «Краще періодичне видання» стали гімназія № 13 та гімназія біотехнологій № 177, кращими прес-центрами 2013-2014 н.р. визнані прес-центри АКЛ НАУ та гімназія біотехнологій № 177.
Серед індивідуальних робіт поданих на конкурс було нагороджено 15 авторів в номінаціях «Краща журналістська робота» та «Кращий літературний твір».

Вітаємо переможців!

Чекаємо на «Інфосфері – 2015»!

Перейти до спискуВерсiя для друку