Головна  →  Новини  →  20 липня 2015

Завдяки електронній освітній карті кияни можуть відстежувати фінансування навчальних закладів міста

Завдяки електронній освітній карті кияни можуть відстежувати фінансування навчальних закладів міста

Завдяки електронній освітній карті Києва кожен охочий може знайти вичерпну інформацію про всі навчальні заклади, їхні технічні характеристики, адресу, контакти та фінансування з міського бюджету. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Київська міська влада на чолі з мером Віталієм Кличком працює максимально відкрито та прозоро для киян. Тому така освітня карта не лише дає змогу оперативно знайти необхідну довідкову інформацію про навчальний заклад на карті столиці, а й контролювати бюджетне фінансування будь-якої школи та дитсадка», – пояснила Ганна Старостенко.

Коментуючи технічні інновації в освіті Києва, заступник голови КМДА також нагадала про вдосконалення електронного запису до дитсадків столиці: «Для більшої зручності користування цим електронним додатком, ми розширили кількість дитсадків, куди кияни можуть стати у чергу, до п’яти. Крім того, обираючи той чи інший заклад, користувач може одразу побачити рівень його завантаженості у відсотках, а отже й шанси дитини потрапити до нього найближчим часом».

Перейти до спискуВерсiя для друку