Головна  →  Новини районів  →  29 липня 2015

Дитячий садок – світ казки

«Казка, фантазія – це ключик, за допомогою якого можна відкрити джерело думки і слова. Без казки, без гри уява дитини не може жити. Казка – це, образно кажучи, свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки й мови.
Завдяки  казці дитина пізнає світ не лише 
розумом, а й серцем».         
 В. О. Сухомлинський

 В дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах Святошинського району відбулось свято казки та фантазії. Так, педагогічні колективи і окремі педагоги спільно з батьківською громадою прийняли участь у конкурсі ігрових осередків на подвір’ї «Дитячий садок - світ казки».

Спільними зусиллями були створені тематичні осередки за змістом казок на подвір’ї закладу для здійснення ігрової та навчально – пізнавальної роботи з дітьми дошкільного віку.

Педагоги та батьки закладу творчо проявили фантазію і створили куточки казки, де діти матимуть змогу перебувати в оточенні природи під час ігрової та пізнавальної діяльності. Улюблені казкові герої не лише привертатимуть увагу малят й активізують пізнавальний інтерес, а й швидко стануть персонажами дитячих ігор, інсценізацій, оповідок; учасниками мовленнєвих, логіко-математичних, образотворчих занять; прогулянок та й просто добрими “слухачами” дитячих історій.

Переконані, що малюки із заохоченням йтимуть до дитсадка, нетерпляче чекаючи зустрічі з улюбленими героями.

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку