Головна  →  Новини  →  10 серпня 2015

«Академія сучасної освіти» - переможець загальнодержавного конкурсу

«Академія сучасної освіти» - переможець загальнодержавного конкурсу

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щороку проводиться конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України. Цього року вручення Дипломів та пам’ятних призів відбулося на території Дніпровського району у приватному дошкільному навчальному закладі «Академія сучасної освіти», що став переможцем конкурсу у номінації «Об’єкти громадського призначення».

На заході були присутні: Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, Директор Департаменту містобудування та архітектури Сергій Целовальник, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Роман Абрамовський, Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев, Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов та інші. 

Поважні гості оглянули навчально-виховний комплекс - переможець конкурсу. Генеральний директор Академії Сучасної Освіти Алевтина Ніконова та виконавчий директор Академії Тетяна Курмаз ознайомили високопосадовців із приміщеннями закладу - актовим залом та навчальними класами початкової школи; музичним класом дитячого садка, спортивним залом. 

У вступному слові перед нагородженням переможців конкурсу, яких обирали серед усієї країни, Віце-прем’єр міністр України Геннадій Зубко зазначив складність розвитку інфраструктури та будівництва в цей складний військовий час, але подякував тим людям, які знаходять кошти та бажання розвивати соціальну інфраструктуру.

«Збудоване комфортне середовище для дітей, але хотілось щоб цей досвід поширювався на комунальні заклади освіти. Хочу подякувати людям, які вклали в цей об’єкт не тільки матеріальні кошти але й душу, та продовжують робити велику справу – виховувати дітей» - резюмував він.

У свою чергу Ярослав Горбунов подякував керманичам Академії за новий підхід в освіті дошкільнят та учнів молодших класів, та привітав з високою нагородою державного рівня.

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку