Головна  →  Новини  →  12 серпня 2015

Відбудеться ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Відбудеться ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Козацькому роду нема переводу

У період з 13 до 24 серпня 2015 року відбудеться ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура 2015: Гетьманська Україна». Всеукраїнський етап буде проведений у трьох локаціях: м. Батурин Чернігівської області, території Конотопського та Роменського районів Сумської області та м. Полтава.

На змаганнях столицю представлятиме команда учнів загальноосвітніх навчальних закладів Подільського району міста Києва «Подільський булат». Учні вибороли це право, здобувши перемогу у ІІ міському етапі гри, що проходив у місті Києві в травні місяці. Команда (рій) складається  із 10 осіб: 8 дітей (не менше 2 дівчат), керівник та заступник керівника рою.

До Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») долучиться команда учнів з Автономної Республіки Крим. Це діти, які виїхали з Криму після окупації півострова, а зараз навчаються у навчальних закладах Києва та області.

Виконання завдань ІІІ етапу полягає у проведенні змагань та конкурсів, тематичних гутірок, майстер-класів, зокрема:

-         Інтелектуально-мистецький комплекс « Козацькі забави»;

-         фізкультурно-спортивний комплекс «Козацький гарт»;

-         туристсько-спортивний комплекс «Козацькими стежками»;

-         військово-прикладний комплекс «Козацька звитяга»;

-         медично-рятувальний комплекс «Козацька безпека».

Здоровий спосіб життя, духовне здоров’я підростаючого покоління,  плекання основ патріотичного духу, успішне навчання, розвиток туристсько-спортивних та військово-спортивних навичок – запорука успішного виховання майбутніх громадян – патріотів України.

Бажаємо командам успішного виступу та перемоги!

 
Перейти до спискуВерсiя для друку