Головна  →  Новини  →  13 серпня 2015

Висловлюємо співчуття у зв’язку зі смертю Неліної Наталії Василівни

Висловлюємо співчуття у зв’язку зі смертю Неліної Наталії Василівни

Департамент освіти і науки, молоді та спорту з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 12 серпня 2015 року пішла з життя Неліна Наталія Василівна, яскравий управлінець, талановитий вчитель і щира людина,  директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 з поглибленим вивченням природничих наук Деснянського району м. Києва.

Неліна Наталія Василівна народилася 20 листопада 1960 року у місті Києві. Закінчивши Київський державний педагогічний інститут імені О.М.Горького Неліна Н.В. впродовж 30 років працювала вчителем географії та німецької мови, заступником директора з виховної та навчально-виховної роботи, директором школи.

 За час роботи на посаді директора школи Неліна Н.В.  організувала сталий колектив педагогів -однодумців, справжніх професіоналів своєї справи. Очолювана нею школа стала однією з найкращих не тільки у Деснянському району, а й у місті Києві. Вихованці Неліної Н.В. відомі діячі культури та мистецтв, які знані не тільки в Україні, а й за її межами.

Держава гідно відзначила педагогічні здобутки Неліної Н.В. Вона нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», неодноразово відзначена грамотами Міністерства освіти і науки України,  районної та Київської міської державної адміністрації. Але найбільшим її надбанням є повага та шана широкого освітнього загалу Деснянського району та міста Києва.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Неліної Наталії Василівни та висловлюємо щирі співчуття колективу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 Деснянського району м. Києва, рідним і близьким покійної. Наталія Василівна назавжди залишиться безперечним авторитетом та неперевершеним вчителем в серцях тих, хто навчався у неї, знав її та працював разом з нею.

Царства небесного її душі і доземної вічної пам’яті.

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку