Головна  →  Новини  →  19 серпня 2015

Вітаємо переможців Київського Палацу дітей та юнацтва на Всеукраїнських змаганнях з радіозв'язку!

Всеукраїнські змагання з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної радіотелеграфії, завершились на Херсонщині. За команду м. Києва виступали вихованці авіакосмічної лабораторії відділу науково-технічної творчості Київського Палацу дітей та юнацтва - Андрій Моісеєнко та Юлія Король.

Хлопці та дівчата змагались у проведенні максимальної кількості радіоконтактів за годину на портативних радіостанціях як мікрофоном, так і за допомогою телеграфної азбуки «Морзе». 

З першого ж дня лідерство у змаганнях захопили минулорічні чемпіони - представники Херсонщини. Данило Скорик більше за всіх зробив радіозв`язків у мікрофонному турі, друге місце у представника з міста Рівне Тараса Павелко. Наш Андрій Моісеєнко отримав бронзову медаль. На змаганнях зі швидкісної радіотелеграфії (прийом та передача на телеграфному ключі знаків азбуки Морзе) Андрій виборов срібну медаль.

Юлія Король принесла у копилку команди три бронзові медалі за участь у відкритому чемпіонаті України з радіозв’язку на коротких хвилях! Юля зовсім недавно прийшла на заняття до гуртка радіооператорів i вже вивчила телеграфну азбуку Морзе, а робота на колективній радіостанції Палацу мікрофоном стала для неї улюбленою справою. Юля проводить радіоконтакти з радіоаматорами всього світу! А ще Юля протягом трьох років відвідує у авіакосмічній лабораторії парашутний гурток i має кілька стрибків з парашутом!!!

Наша подяка керівникам гуртків Володимиру Мінакову та Юрію Малиновському за підготовку призерів змагань !!!

 
Перейти до спискуВерсiя для друку