Головна  →  Новини  →  20 серпня 2015

Нарада з питання розвитку шахів у місті Києві

                                                               

                                                                                    «Так само, як ограновування алмазу
перетворює його в діамант,
заняття шахами дозволяють
розкрити розумові здібності» 
Б. Франклін, 1798

19 серпня 2015 року у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту відбулася нарада з питання розвитку шахів у місті Києві під головуванням першого заступника директора Департаменту Вікторії Челомбітько.

У роботі наради взяли участь Президент Федерації шахів міста Києва Павло Куфтирєв; заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту - начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олексій Трофимов; головний спеціаліст Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Іван Захарчук; заступник директора з навчально-виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Б. Грінченка Василь Ковальчук; провідні керівники та тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Києва.

Під час проведення наради визначено та обговорено вектори розвитку шахів у дошкільних, загальноосвітніх та  позашкільних навчальних закладах, дитячо-юнацьких спортивних школах міста Києва; обрано робочу групу; підготовлено проект Угоди про співпрацю Департаменту освіти і науки, молоді та спорту з Громадською організацією «Федерація шахів міста Києва».

 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку