Головна  →  Новини  →  29 серпня 2015

Сумуємо, пам'ятаємо.... Пішов у вічність Дешко Олександр Віталійович

Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з глибоким сумом сповіщає, що 28 серпня 2015 року пішов з життя  Олександр  Віталійович Дешко, директор середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 224 м. Києва Дніпровського району, прекрасна людина, талановитий педагог, зразковий сім’янин.

На 49 році життя перестало битися серце авторитетної людини, досвідченого, висококваліфікованого та мудрого керівника, великого життєлюба.

Дешко Олександр Віталійович народився 08.05.1967 році в місті Києві. У 1993 році закінчив географічний факультет Київського державного університету
ім. Тараса Григоровича Шевченка, за спеціальністю географ – геоморфолог, викладач.

Педагогічну діяльність розпочав у 1992 році в середній загальноосвітній школі № 258 м. Києва, а з 1993 року працював на посаді заступника директора з виховної роботи навчального закладу. З 2002 року очолював педагогічний, учнівський та батьківський колектив середньої загальноосвітньої школи № 224  м. Києва.

Де б не працював Олександр Віталійович, яку посаду не обіймав, до своїх обов’язків ставився завжди чесно та добросовісно, був вимогливим до себе і до тих, хто працював поряд, був чуйною людиною, готовою прийти на допомогу до кожного, хто цього потребував. За це його любили і поважали всі, хто знали, працювали й вчилися разом з ним.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Дешка Олександра Віталійовича назавжди залишиться в наших серцях.

Дешко О.М.

Перейти до спискуВерсiя для друку