Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

Віталій Кличко взяв участь у посвяті першокурсників коледжу університету Грінченка в студенти

Віталій Кличко взяв участь у посвяті першокурсників коледжу університету Грінченка в студенти

Київський міський голова Віталій Кличко привітав студентів Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка з початком студентського життя та взяв участь в урочистостях з нагоди посвяти першокурсників у студенти.

«Хочу привітати вас із великою подією у вашому житті. Ви вже зробили правильний вибір – ви обрали один з найкращих навчальних закладів України, – звернувся Віталій Кличко до першокурсників. – Університет Грінченка став лідером за конкурсом на одне бюджетне місце в Україні – 25 чоловік, а за загальним конкурсом посів другу позицію – майже 5 чоловік на місце. Це висока оцінка та престижність університету».

«Я завжди кажу, що найважливіше – мрія, до якої ти йдеш. Але лише мріяти недостатньо, треба наполегливо працювати і тоді всі ваші плани втіляться. Бажаю вам отримати нові і корисні знання, вірних друзів, та впевнено рухатися до своєї мети», – зауважив Віталій Кличко.

Разом з ректором університету Віктором Огнев’юком Віталій Кличко вручив першокурсникам символічний студентський квиток.

«Бути студентом – велика відповідальність, але ви ніколи не забудете ці роки. Якби у мене була машина часу, я не задумуючись повернувся б у минуле, у свої студентські роки, щоб ще раз пережити ті емоції», – зазначив міський голова.

У коментарі журналістам Віталій Кличко наголосив, що міська адміністрація приділяє значну увагу розвитку університету та коледжу, що є його структурним підрозділом.

«У цьому році з бюджету міста Києва на функціонування і розвиток університету було заплановано понад 75 мільйонів гривень. У наступному році ми фінансування зменшувати не збираємося, адже найважливіші інвестиції – у наше майбутнє, в якісну освіту української молоді», – підкреслив мер.

Перед урочистостями Віталій Кличко оглянув виставку фронтових фотографій викладача університету Андрія Сніжка, який брав участь в АТО та ніс службу між Широкіним та Маріуполем. Мер подарував педагогу ікону Архистратига Михаїла.

Перейти до спискуВерсiя для друку