Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

1 вересня новий корпус школи №140 прийме понад 300 учнів Святошинського району – Олександр Спасибко

1

1 вересня понад 300 учнів Святошинського району столиці розпочнуть навчання у новозведеному корпусі середньої загальноосвітньої школи №140 на вул. Львівській, 47/8. Про це повідомив директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Олександр Спасибко. Він зазначив, що тим часом триватиме реконструкція старого корпусу навчального закладу та зведення 2-х спортивних залів та басейну, передбачених другою чергою реконструкції школи.

3

«Завдяки особистому сприянню Київського міського голови Віталія Кличка, нам вдалося відновити у травні цього року реконструкцію і зведення прибудови до школи №140, які були призупинені ще у 2010-у. За такий короткий час ми збудували новий корпус, повністю облаштували навчальні класи меблями, відкрили 2 комп’ютерні класи з необхідною технікою, харчоблок, актову та читальну зали з інтерактивними дошками тощо. Тож понад 300 дітей району матимуть усі необхідні умови для отримання якісної та сучасної середньої освіти», – підкреслив Олександр Спасибко та додав, що вперше за довгий час у Києві протягом року здано у експлуатацію 2 дитячі садочки та 2 школи.

Варто також зазначити, що СЗШ №140 має всі умови для відвідування неї дітьми з вадами руху – заклад обладнано пандусами та ліфтом.

 5

Довідково

Будівництво розділене на два пускові комплекси. Перший на 304 учні – введуть в експлуатацію вже 1 вересня цього року, другий – у червні 2017 році.

Перший пусковий комплекс передбачає добудову чотириповерхової будівлі та прибудову дворової башти загальною площею 4 951,0 кв. м., до яких входять учбові класи, кухня, приміщення їдальні, читальний і актовий зали та інші.

Другий пусковий комплекс загальною площею 5 925,0 кв. м. розрахований на 400 учнів та передбачає реконструкцію з частковим демонтажем існуючої будівлі та будівництво спортивного комплексу, до якого входять басейн, 2 спортивні зали, учбові класи та інше.

Запланований термін введення в експлуатацію – червень 2017 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку