Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Привітання Київського міського голови Віталія Кличка з Днем знань

Привітання Київського міського голови Віталія Кличка з Днем знань

Друзі, сьогодні починається новий навчальний рік. Нехай для вас він буде роком нових знань і відкриттів, нових досягнень і перемог, нових цікавих зустрічей! 

Діти – це наше майбутнє. Тому ми прагнемо їм дати найкраще виховання і освіту. Міська влада робить усе, щоб освіта у навчальних закладах столиці ставала якіснішою, а умови навчання дітей – більш комфортними і сучасними. Ми збільшили інвестиції у сферу освіти. Ми робимо капітальні ремонти в школах і дитсадках. І навіть у цих складних економічних умовах відкриваємо нові навчальні заклади. До цього навчального року в столиці відкрилися дві нові школи та два дитсадки. Не забуваємо і про освітян – ми зберегли муніципальні надбавки педагогам шкіл і дитсадків.

Разом з юними киянами цього року до навчальних закладів столиці підуть понад 10 тисяч дітей вимушених переселенців зі Сходу та Криму. І ми зробимо все, щоб вони почувалися комфортно у київських школах і дитсадках.

Хочу побажати всім учням: будьте допитливими і наполегливими у навчанні, більше читайте, вивчайте мови. Адже від ваших знань і умінь залежить майбутнє нашої країни. І я переконаний, що разом ми збудуємо європейську, освічену, успішну державу Україна, в якій обов’язково пануватиме мир!

Перейти до спискуВерсiя для друку