Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Віталій Кличко: «Ми відкриваємо найкращу і найсучаснішу школу в Києві»

Віталій Кличко: «Ми відкриваємо найкращу і найсучаснішу школу в Києві»

Сьогодні ми відкриваємо найкращу і найсучаснішу школу в Києві. Адже від якісної освіти дітей залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашого міста та держави в цілому. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час урочистої лінійки з нагоди Дня знань у школі № 128 у Дніпровському районі Києва.

«Я хочу привітати всіх учнів, вчителів і батьків – сьогодні ми відкриваємо найкращу школу в Києві і, напевно, в Україні. Таку простору світлу школу із сучасним обладнанням складно знайти. Бажаю вам гарно і з користю проводити час у цій найсучаснішій школі. Ми розуміємо, наскільки важлива освіта. Адже від гідної освіти наших дітей залежить не тільки їх майбутнє, а й майбутнє нашого міста і нашої держави», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва передав для школи комп’ютерне обладнання і наголосив, що сьогодні дітям важливо вміти користуватися сучасними технологіями.

Віталій Кличко також подякував будівельникам, які в короткий термін здійснили реконструкцію школи.

«Багато людей не вірили, що ми встигнемо вчасно відкрити цю школу. Хочу подякувати всім, хто працював вдень і вночі, щоб сьогоднішнє свято відбулося», – сказав мер Києва. 

Після завершення робіт із реконструкції школа має площу 14,3 тис кв. м і може прийняти 930 учнів (раніше 376). Відтепер школа має просторі навчальні класи обладнані сучасними технологіями, меблями та технікою. Будівля школи утеплена, має енергозберігаючі вікна, сучасні системи вентиляції, опалення, електропостачання, водопостачання, каналізації, системи протипожежного захисту, відеоспостереження та охоронну сигналізацію.

Крім того, школа обладнана локальною комп’ютерною мережею, лінгафонними класами та інтерактивними дошками. У школі встановлені спортивні майданчики, поле для міні-футболу зі штучним покриттям, дитячий ігровий майданчик, майданчик для вивчення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, в Україні сьогодні відкривається 7 нових шкіл, із них 2 – у Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку