Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Михайло Радуцький привітав студентів Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося з початком навчального року

Михайло Радуцький привітав студентів Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося з початком навчального року

Заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань охорони здоров’я Михайло Радуцький привітав з початком навчального року студентів та педагогічний колектив Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося.

«Від імені міського голови Віталія Кличка я щиро вітаю вас зі святом, а також з початком навчання в одному з кращих медичних коледжів країни. У 1985 році я також вперше стояв на цьому подвір’ї. І зараз багато віддав би, аби опинитися на вашому місці», – звернувся до першокурсників Михайло Радуцький.

Він зазначив, що міська влада покладає великі надії на молоде покоління.

«Вам належить змінювати Україну. І вся країна покладає на вас надію. Особливо Київ, адже в місті сьогодні не вистачає більше 50% медичних працівників. І кожен з вас – це запорука впевненості, що кияни матимуть якісну медичну допомогу. А ми, у свою чергу, під керівництвом мера Віталія Кличка, зараз готуємо для вас «стартовий майданчик» – розпочинаємо реформу, викорінюємо безладдя і корупцію. І сподіваюся, що ви продовжите нашу справу», – підкреслив заступник голови КМДА.

Він додав, що сьогодні на долю медиків випадають складні випробування. Вони щодня, ризикуючи своїм, рятують життя воїнів у зоні АТО. І серед тих, хто героїчно та самовіддано працює під кулями, є багато випускників Київського медичного коледжу ім. П. І. Гаврося. Одним із них був старший сержант медичної служби, фельдшер батальйону «Айдар» Андрій Аболмасов, який героїчно загинув, захищаючи життя бойових побратимів. І сьогодні, під час урочистостей, на фасаді приміщення коледжу відкрили меморіальну дошку Андрію Аболмасову.

Перейти до спискуВерсiя для друку