Головна  →  Новини  →  25 квітня 2014

ІІ етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця» серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва

ІІ етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця» серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва

 24 квітня 2014 року на території Національного університету біоресурсів і природокористування України та еколого-природничого ліцею № 116 Міжнародним центром дитячо-юнацького туризму м.Києва Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, за підтримки товариства сприяння оборони України та кафедри військової підготовки було організовано та проведено  ІІ етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця» серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

 «Зірниця» - це гра, яка формує вміння та навички роботи у команді, спонукає до взаємодії, фізичного, морального та емоційного самовдосконалення, що є необхідною складовою виховання патріотів України, пропаганди здорового способу життя та розвитку фізичних якостей учнів.

В заході взяли участь команди всіх десяти районів м.Києва.

Подолавши всі обов'язкові змагання та конкурси   1-ше місце виборола команда  Печерського району,  2-ге місце – Голосіївського району, 3-тє місце – Деснянського району.

Переможці та призери змагань  були нагороджені грамотами, кубками, медалями та гвинтівками у загальнокомандному заліку Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА, товариством сприяння оборони України,  Міжнародним центром дитячо-юнацького туризму.

Команда-переможець Печерського району отримала перехідний кубок змагань та право  представляти м.Київ на Всеукраїнському етапі військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

Вітаємо переможців та учасників змагань!

Детальнішу інформацію ви зможете отримати на сайті www.mcdut.com.ua

 Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку