Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Сьогодні навчальний рік розпочався для 275 тисяч київських школярів – Ганна Старостенко

Сьогодні 504 загальноосвітніх навчальних закладів столиці зустріли майже 33 тисячі першокласників. Загалом, у 2015-2016 навчальному році в столиці навчатимуться близько 275 тисяч школярів. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Головне завдання столичної влади – зробити так, щоб маленькі кияни мали змогу здобувати якісну освіту в комфортних умовах. Незважаючи на скрутні часи та обмеженість міського бюджету, ми знайшли більше півмільярда гривень на підготовку до нового навчального року. Нам вдалося не лише відремонтувати ті заклади, які потребували негайного втручання та реконструкції, а й відкрити чотири нових заклади – дві школи та два дитсадки», – підкреслила вона.

При цьому Ганна Старостенко зауважила, що вже зараз є багато планів на майбутнє: «Сьогодні ми вже почали працювати над Програмою соціально-економічного розвитку на 2016 рік, закладаємо кошти на будівництво нових дитсадків та шкіл. Упевнена, що наступного року ми зможемо відкрити щонайменше три дитсадки і дві школи».

Заступник голови КМДА цього дня завітала на свято Першого дзвоника одразу у дві школи – № 264 та № 275, де привітала першачків, школярів та освітян із початком нового навчального року.

Перейти до спискуВерсiя для друку