Головна  →  Новини районів  →  1 вересня 2015

Свято Першого дзвоника в навчальних закладах Деснянського району міста Києва

Свято Першого дзвоника в навчальних закладах Деснянського району міста Києва

Ось і розпочався новий навчальний рік. День знань – свято, яке об’єднує всіх українців. Адже майже в кожній родині батьки, бабусі й дідусі провели до школи свою дитину.  

Сьогодні в усіх навчальних закладах Деснянського району міста Києва пройшли урочисті лінійки з нагоди свята Першого дзвоника та Дня знань.

Під час урочистих лінійок було зачитано звернення до учнів, педагогів та батьків голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка та т.в.о. голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Вадима Онуфрійчука, учні виконували гімн України, використовувалась символіка України та навчального закладу.

На урочисті лінійки з привітаннями завітали почесні гості: Народний депутат України Мосійчук І.В., депутати Київської міської ради, заступник голови Київської міської ради Старостенко Г.В., т.в.о. голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Онуфрійчук В.М., працівники структурних підрозділів Деснянської районної в місті Києві адміністрації.

Особливими були для учнів привітання учасників антитерористичної операції на Сході нашої країни.

1 вересня 2015 року в усіх навчальних закладах навчально-виховний процес розпочався Першим уроком за тематикою, що відповідає принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку