Головна  →  Новини  →  4 вересня 2015

Відпочинок дітей на Адріатичному узбережжі Хорватії

Відпочинок дітей на Адріатичному узбережжі Хорватії

У період з 26 серпня по 14 вересня 2015 року 43 дитини із числа внутрішньо переміщених, соціально незахищених сімей зі Сходу України,  отримали чудову можливість відпочити та оздоровитися у Хорватії. Організатори поїздки: Посольство України в Республіці Хорватія за підтримки Київської міської влади.

Відповідно до програми перебування, діти відвідали столицю Хорватії – місто Загреб, із 29 серпня по 07 вересня відпочивають на узбережжі Адріатичного моря в місті Нові-Вінодольскі, а з 8 по 13 вересня відпочиватимуть у місті Малінск.

Під час відпочинку діти не тільки вивчають історію та традиції Хорватії, а й гідно представляють рідну Україну в Європі. Зокрема, під час зустрічі з мером міста Загреб та Послом України в Хорватії, діти виконували гімн України, українські народні пісні та танці. Водночас учасники української делегації вивчити та виконали дві хорватські народні пісні.

Діти відвідують цікаві екскурсії, проводять змагання з бадмінтону, турніри з футболу та просто насолоджуються відпочинком на Адріатичному узбережжі.   

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку