Головна  →  Новини  →  7 вересня 2015

8 вересня рятувальники проведуть єдиний урок з безпеки життєдіяльності із презентацією навчального фільма

8 вересня рятувальники проведуть єдиний урок з безпеки життєдіяльності із презентацією навчального фільма

8 вересня рятувальники проведуть єдиний урок з безпеки життєдіяльності із презентацією навчального фільма.

8 вересня, у рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності о 9:25 в ЗОШ № 53 Шевченківського району за адресою вул. Б. Хмельницього, 16/18,  за підтримки Київської міської державної адміністрації пройде єдиний урок з безпеки життєдіяльності.

Захід розпочнеться з презентації навчального фільму про історію пожежної охорони міста Києва та правила поведінки під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів, котрий був виготовлений дитячим інтернет-телебаченням і радіо «Веселка» на замовлення Головного управління ДСНС України у м. Києві та Департаменту освіти, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради. 

Єдиний урок буде проводитись одночасно  в усіх загальнонавчальних закладах столиці із презентацією навчального фільму. Усі бажаючі можуть долучитись до єдиного уроку, приєднавшись до перегляду навчального фільму на ТРК Київ.

Окрім того до учнів школи завітають  фахівці групи розмінування Київської аварійно-рятувальної служби КМДА

У ході заняття буде відпрацьовуватись евакуація дітей при учбовій тривозі. Також рятувальники продемонструють учням порятунок людини із задимленого приміщення через вікно за допомогою трьох колінної драбини,  гасіння умовної пожежі та надання першої медичної допомоги. Окрім того, усі бажаючі зможуть ознайомитись із бойовим оснащенням пожежно-рятувального автомобіля.

Місце зустрічі: ЗОШ  №  53,  вул. Б. Хмельницького, 16/18, о 9:15

Акредитація журналістів: триває до 9:00 години 8 вересня за тел.: 272-59-56 або за ел. адресою: [email protected]

Контактна особа: Зусько Анна – 063 420 75 53

 

ГУ ДСНС України у м. Києві

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку