Головна  →  Новини  →  15 вересня 2015

Свято початку нового навчального року «Вересень видзвонює: до Палацу час!» в Київському Палаці дітей та юнацтва

Свято початку нового навчального року «Вересень видзвонює: до Палацу час!» в Київському Палаці дітей та юнацтва

12 вересня 2015 року Київський Палац дітей та юнацтва вкотре відкрив свої двері для талановитих дітей з усієї України.

Безліч гуртків, секцій, творчих об’єднань, клубів та студій розпочали свою роботу з відкритої презентації найкращих робіт гуртківців Палацу. Запис всіх бажаючих приєднатися до цікавого та насиченого життя у стінах Палацу проводився протягом всього свята.

У цей день діти та їх батьки були ознайомлені з роботами нових гуртків, таких як: «Основа 3D моделювання та друку», «Робототехніка», «Планування кар’єри», «Менеджмент туристичної галузі», «Технічний англійський», «Психологія» («Psychology in English»), «Культура та мова» (у розрізі – китайська та польська), «Настільний хокей».

Всі бажаючі змогли завітати на відкриті майстер-класи, побувати на виставках дитячих мистецьких робіт на різні соціально-важливі теми та відпочити на ігрових майданчиках.

На великій сцені біля Палацу відбувся концерт, на якому мали змогу виступити найкращі творчі колективи Палацу. Яскраві насичені номери змушували усіх гостей раз у раз поринати в яскравий світ дитячої непередбачуваності та безмежної любові. 

З теплим словом до Палацу завітали поважні гості з Київської державної міської адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Київського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та Служби у справах дітей та сім`ї.

Приємно, що на Святі були присутні діти з будинків сімейного типу, діти з багатодітних сімей та діти-переселенці. Всі вони мали змогу обрати собі гурток за бажанням, адже практично всі вони безкоштовні!

Фото 

Перейти до спискуВерсiя для друку