Головна  →  Новини  →  16 вересня 2015

Загальноміська соціальна акція «Києву зеленим бути!»

За підтримки Київської міської влади з 16 вересня по 16 жовтня 2015 року в закладах освіти столиці триватиме спільний проект Комунального об’єднання «Київзеленбуд» та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту «Загальноміська соціальна акція «Києву зеленим бути!».

Мета акції: благоустрій пришкільної території; залучення учнів до суспільної праці та до практичної природоохоронної діяльності; формування у школярів екологічної культури та активної життєвої позиції.

Акція стартує 16 вересня 2015 року в спеціалізованому навчально-виховному комплексі «Київські каштани» Деснянського району міста Києва.

У заході візьмуть участь учні, педагоги, батьки СНВК «Київські каштани» та представники комунального підприємства з утримання зелених насаджень Деснянського району міста Києва.

Під час проведення акції на пришкільній території СНВК «Київські каштани» заплановано висадити: туя – 6 шт., японська спірея – 30 шт., троянди – 20 шт., однорічні квіти бегонії – 200 шт. 

Окрім того, в рамках проведення акції, діти та учнівська молодь столиці візьмуть участь у конкурсах малюнку «Найулюбленіший куточок столиці», фото «Зелений куточок Києва», репортажу «Крокуємо разом до зеленого Києва». 

По завершенню проведення загальноміської соціальної акції «Києву зеленим бути!», будуть визначені та нагороджені переможці серед оформлених ландшафтних композицій на пришкільних територіях, конкурсу фото, малюнку та репортажу на рівні районів та міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку