Головна  →  Новини  →  17 вересня 2015

15 вересня 2015 року Центр творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва радо відкрив двері для вихованців, батьків та гостей закладу

15 вересня 2015 року Центр творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва радо відкрив двері для вихованців, батьків та гостей закладу

15 вересня 2015 року Центр творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва радо відкрив двері для вихованців, батьків та гостей нашого закладу. Очікувана подія відбулася у гостинному дворі Центру творчості, де було влаштовано концертну програму за участі вихованців Центру творчості.

Особливо приємно відзначити активну участь в заході наших гостей з братньої Словаччини. Присутні почули теплі привітання від директора Асоціації FEMAN та уповноваженого мера м. Кошице з розвитку прикордонного співробітництва - Едуарда Бураша. Вітальне слово від голови Піклувальної ради, Гумели Світлани Василівни, додало наснаги вихованцям та батькам на новий навчальний рік, разом з тим голова Первинної ветеранської організації Верстатобудівного заводу. 

Захід розпочався блискучим вальсом Студії бальної хореографії «Лінія танцю» (кер.Дацюк І.С.), Народний ансамбль естрадно-спортивного танцю “Стелз” (Савченко О.М. та Сушка А.І.) втішив присутніх кумедним виступом молодшої групи, Зразковий ансамбль сучасного  танцю “Едельвейс” (Рахуба О.С.) продемонстрував танок у ритмах сучасного хіп-хопу, ще динаміку святу подарував Зразковий ансамбль народ. танцю „Викрутаси” (Казакова Є.В. та Кузьменко І.Ю.), а Зразковий шоу-балет „Dance Style” додав глибини та яскравості святу. Вокальна студія „Веселі нотки” (кер.Нєкрасова Н.В.) своїм виступом внесла невимушений дитячій настрій у концертну програму. Студія естрадного вокалу «Консонанс» презентувала прекрасну композицію «Мрія» (сл.Снігур Вікторії), музика до якої була написана керівником гуртка Лабенською Л.В.

Також було організовано виставку дитячих робіт та майстер-класи для усіх бажаючих від провідних керівників гуртків Центру творчості. Відтак Студія образотворчого мистецтва та дизайну (кер.Ізаак Л.І.) та Майстерня живопису  та  дизайну “Палітра” (кер.Кузьменко А.Й.) продемонстрували свої роботи на тему «Трипілля» та «Київська Русь», що створювались у рамках Міської виставки «Віхи української культури». Також було представлено вражаючі витвори вихованців науково-технічного відділу: карт гуртка картингістів «Веркон» (кер.Рябикін І.В.), моделі радіокерованих літаків Авіамодельного гуртка (кер.Назаренко Л.І.), моделі кораблів Судномодельного гуртка (кер.Наливайко В.С.) та роботи гуртка Електро-механічної іграшки (Шестопалов Д.М.). Перспективні плани роботи на майбутній рік презентували два нових гуртка: «Художня кераміка» (кер.Реутова Т.М.) та «Стилістика та іміджелогія» (Драна І.О.).

Чекаємо на нових вихованців у Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва для подорожі світом творчості та здійснення мрій через наполегливу працю!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку