Головна  →  Новини  →  21 вересня 2015

Загальноміська соціальна акція «Києву зеленим бути!» триває

Загальноміська соціальна акція «Києву зеленим бути!» триває

За підтримки Київської міської влади з 16 вересня по 16 жовтня 2015 року в закладах освіти столиці триває спільний проект Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та Комунального об’єднання «Київзеленбуд» - «Загальноміська соціальна акція «Києву зеленим бути!».

Мета акції: благоустрій пришкільної території; залучення учнів до суспільної праці та до практичної природоохоронної діяльності; формування у школярів екологічної культури та активної життєвої позиції.

18 вересня 2015 року акція пройшла у школі № 275 та спеціалізованій школі № 264 Деснянського району.

У заході взяли участь заступник голови  Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В.; представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, комунального об’єднання «Київзеленбуд»; начальник управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Постолюк ТК.; учні, педагоги та батьки школи № 275 та спеціалізованої школи № 264.

Під час проведення акції на зазначених пришкільних територіях висаджено затишний скверик, фруктовий сад та квітучу клумбу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку