Головна  →  Новини  →  22 вересня 2015

Стартували «Малі Олімпійські ігри» столичної гімназії «Прем’єр»

Стартували «Малі Олімпійські ігри» столичної гімназії «Прем’єр»

Гімназія «Прем’єр» Київської Академії Наук вперше проводить «Малі Олімпійські ігри».

Змагання відбуваються з 21 по 25 вересня 2015 року.

Стартували «Малі Олімпійські ігри» зі спортивного флеш-мобу і квесту, у якому взяли участь найкращі спортсмени-гімназисти, куратори та батьки.

Юних олімпійців привітала директор гімназії Олена Панченко і побажала витримки, перемог і командного духу. Позитивний запал директора перейняли команди і «на «Ура!» продемонстрували свої презентації, символіку та форму. Родзинкою відкриття «Малих Олімпійських ігор» став виступ спортсменів східних видів спорту з міфічним Драконом.

Усі команди, серед яких «Гуси», «9-Батальйон», «Світлячки», «Шалені перчинки», отримали конверт з маршрутом і стрімголов ринулися за перемогою. Квест складався з 13 станцій, на кожній з яких слід було продемонструвати свої вміння та спритність. Саме командна солідарність допомогла малюкам пограти у баскетбол, татусям покрутити халахуп, бабусям – пострибати на скакалці, а мамам спробувати себе у ролі футбольних голкіперів.

Теніс, вправи з качання пресу, метання дротиків, біг з перешкодами – це не єдине, що чекало на учасників. Впоратися зі всіма завданнями їм допомагали палкі вболівальники, які теж змагались між собою на кращу підтримку і рифмовані викрики.

Та «Малі Олімпійські ігри» гімназії «Прем’єр» тільки почалися. Протягом тижня також відбуватимуться зустрічі з піонерболу, волейболу, баскетболу, міні-футболу, шахів та настільного тенісу.

Закриття спортивних змагань – 25 вересня 2015 року.

У цей день о 13.00 відбудеться товариська зустріч з футболу між командами батьків/учителів та гімназистів.

Після гри відомі спортсмени, чемпіони світу з різних видів спорту нагороджуватимуть переможців, вручатимуть грамоти і кубки.

Тож бажаємо гімназійним командам показати найкращі результати і «Пальму першості» отримати найспритнішим!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку