Головна  →  Новини  →  22 вересня 2015

Акція «Києву зеленим бути!» у Фінансовому ліцеї

Акція «Києву зеленим бути!» у Фінансовому ліцеї

21 вересня учнівська, педагогічна та батьківська громадськість Фінансового ліцею Подільського району підтримали загальноміську соціальну акцію «Києву зеленим бути!», що стартувала 16 вересня за ініціативи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та Комунального об’єднання «Київзеленбуд», підтримки Київської міської влади. До акції долучилися депутат Київської міської ради Олексій Окопний, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський, начальник районного управління освіти Марина Васіна.

Знаковим стало те, що в Міжнародний день миру до акції приєднався учитель історії Фінансового ліцею Володимир Лисаченко, який повернувся із території проведення антитерористичної операції, де відстоював суверенітет України протягом останнього року.

Під час проведення акції на пришкільній території висаджено кущі спіреї, форзиції, вейгели та оформлено квітучу осінню клумбу. Усі учасники акції отримали задоволення від корисної справи та з упевненістю підтвердили: «Києву зеленим бути!».

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку