Головна  →  Новини  →  28 вересня 2015

День дошкілля у Солом’янці

День дошкілля у Солом’янці

День дошкільника – це день особливої уваги до тих, хто виховує і кого виховують в дитячих садках. Адже дуже важливо, як, а найголовніше, ким і в яких умовах закладається фундамент майбутньої особистості.

Цей день об’єднав в дошкільному навчальному закладі № 398 Солом’янського району вихователів, батьків і дітей. Особливо вдалим було проведення Маминого дня (мами в ролі вихователя) для кращого ознайомлення батьків з умовами перебування дитини в садочку. Цікава та змістовна виставка сувенірів, поробок та малюнків на тему  Мій садочок – ти найкращий» .

Щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості  і просто поспілкуватися з дітьми провели захід «Тато, мама і я – весела та спортивна сім’я». Також провели театр «Нові пригоди колобка» та взяли участь у святкуванні Всеукраїнського Дня дошкілля – 2015 з показом колекції «Татусеві донечки».

Шановні колеги!

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного  внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія!

Прийміть найщиріші  вітання зі святом. 

 

Фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку