Головна  →  Новини  →  28 вересня 2015

Понад 5000 зелених насаджень висаджено на шкільних подвір’ях

Понад 5000 зелених насаджень висаджено на шкільних подвір’ях

Акція «Києву зеленим бути» набирає популярності серед вихованців навчальних закладів та їхніх батьків. На сьогодні вже висаджено 180 дерев та 800 кущів, а також понад 4000 квітів. Уся квіткова продукція вирощена у парниково-тепличних господарствах підприємств, а кущі та дерева подарували комерційні розсадники.

Зокрема, сьогодні під час заходу у школі № 54 у Солом’янському районі генеральний директор комунального об’єднання «Київзеленбуд» Сергій Симонов підкреслив: «Київ – найзеленіша столиця в Європі, і «Київзеленбуд» робить її ще зеленішою. Дуже важливо і те, щоб територія поруч із вашим будинком чи школою була зеленою і доглянутою. Це розуміють навіть діти, підтвердженням цьому є малюнки, які вони намалювали. Впевнений, що потенціал цієї акції ще не розкритий. І на наступний рік ми плануємо розширити як асортимент рослин, так і кількість закладів».

Нагадаємо, що з 16 вересня до 19 жовтня шкільні заклади освіти зеленбудівці разом з вихованцями висаджують дерева, оформлюють клумби. Крім цього, зеленбудівці проводять майстер-класи з висадки рослин у 76 навчальних закладах.   

Перейти до спискуВерсiя для друку