Головна  →  Новини  →  28 вересня 2015

Першіть мікрорайону з футболу

Першіть мікрорайону з футболу

У суботу 26 вересня п.р. на стадіоні навчально-виховного комплексу «Домінанта» відбулася першість мікрорайону «Комсомольський» з міні-футболу серед дітей віком від 9 до 12 років.

Участь у турнірі взяли збірна команда мешканців будинків № 2, 4, 6, 9, 14 по вулиці Юності та Шалетт, і команда юних спортсменів НВК «Домінанта».

У фіналі змагань команди зіграли між собою. На стадіоні панував дух суперництва, адже кожна команда мала свою групу підтримки, яка із задоволенням спостерігала за ходом гри та вболівала за своїх друзів.

У напруженій безкомпромісній боротьбі збірна команда мікрорайону з рахунком 5:3 виборола перемогу у команди учнів 6-Г класу гімназії «Домінанта».

За перебігом гри стежив головний суддя змагань Олег Кулигін.

Учнівський актив висловлює щиру подяку за підтримку адміністрації НВК «Домінанта», зокрема директору Світлані Уфімцевій, а також усім учасникам та глядачам футбольного свята.

Організатори мають намір зробити Кубок мікрорайону «Комсомольський» з міні-футболу серед дітей віком від 9 до 12 років щорічним та сприяти популяризації футболу і фізичної культури серед молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку