Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2015

Всеукраїнський молодіжний економічний форум

 

Запрошуємо загальноосвітні та професійно-технічні навчальні заклади взяти участь у конкурсі економічних проектів для молоді!

Всеукраїнський молодіжний економічний форум – масштабний соціальний проект, покликаний виявити та об’єднати молодих людей, які здатні впливати на майбутнє України та брати активну участь у відбудові її економіки. Протягом 3 місяців команди школярів і студентів з усієї країни будуть вирішувати завдання щодо виходу України з економічної кризи та створювати проекти розвитку своїх міст і областей. Кращі проекти будуть представлені 10–11 грудня на Всеукраїнському молодіжному економічному форумі у м. Києві та опубліковані в збірнику наукових статей.

До участі у Форумі запрошуються:  

  • Учні 6–11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій.
  • Студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів та технікумів.
  • Студенти вищих навчальних закладів.

Організатором заходу виступає Університет економіки та права «КРОК», співорганізаторами — Коледж економіки, права та інформаційних технологій та Київський ліцей бізнесу. Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Учасників конкурсу проектів очікують цінні подарунки від партнерів,
а команди-переможців – головний приз:
дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн.

Командна реєстрація учнів 9-11класів триває до 10 жовтня. Кількість осіб у кожній команді — від 3 до 5 (у тому числі до складу команди може входити викладач чи науковий керівник).

Як взяти участь у Форумі:

  1. До 10 жовтня зберіть та зареєструйте команду з 3–5 осіб (в команду може входити один викладач або науковий керівник). Реєстрація на сайті www.krok.edu.ua.
  2. Отримайте від оргкомітету Форуму завдання І туру та опишіть разом із командою його вирішення. До 26 жовтня надішліть вирішені завдання І туру експертному журі.
  3. Після успішного проходження І туру отримайте від оргкомітету Форуму завдання ІІ туру. До 28 листопада створіть разом із командою проект його вирішення та надішліть експертному журі.
  4. Приїздіть 10 грудня разом із командою до Університету “КРОК” на Всеукраїнський молодіжний економічний форум, презентуйте проект та отримайте можливість його реалізації.

Для учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій в рамках Форуму відбудеться конкурс із вирішення математичних кейсів.  Індивідуальна реєстрація учасників діятиме з 10 жовтня по 27 листопада. Переможці конкурсу отримають цінні подарунки від партнерів.

Фінал конкурсу пройде 10–11 грудня в Києві, де команди-фіналісти презентуватимуть свої проекти. На Форумі буде визначено і нагороджено переможців, які отримають головний приз: дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн. Кращі проекти учасників опублікують у збірці наукових статей.

До складу журі конкурсу проектів входять провідні експерти та науковці в галузі економіки та представники органів державної влади. 

Запрошуємо активну та небайдужу молодь долучитися до вирішення важливих економічних питань. Станьте частиною нового свідомого покоління українців!

Детальніше...


З питань реєстрації у Форумі звертайтеся:
Роменська Аніта, менеджер з реєстрації команд
тел.:    (093) 594 92 20, (044) 455 57 12 (вн. 157)
e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку