Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2015

Відкриття Кубку Київського міського голови з шахів "Кришталева тура" у Дніпровському районі

Відкриття Кубку Київського міського голови з шахів "Кришталева тура" у Дніпровському районі

06.10.2015 року рівно о 15:00 у Дніпровському районі відбулося урочисте відкриття Кубку Київського міського голови з шахів «Кришталева тура. У Навчально-виховному комплексі «Домінанта» зібралися шановні гості та учні Дніпровського району – прихильники гри мудрих.

На  шаховому святі були присутні  почесні гості, які з привітальним словом звернулися до всіх учасників шахових змагань та побажали всім цікавої та захоплюючої гри, а це:

1. Ільєнко Василь Петрович, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації;

2.Лапіка Ірина Олександрівна, начальник відділу з питань виховної роботи управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

3. Шпиг Микола Борисович, методист з фізичної культури та спорту науково-методичного центру управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Сеанс одночасної гри з шахів провела чемпіонка України, кандидат у майстри спорту з шахів, учениця 11 класу Русанівського ліцею Дворніцька Олена. Головним суддею змагань у Дніпровському районі був Рибченко Олександр Іванович.

У шахових змаганнях взяли участь юні шахісти Дніпровського району, що вже протягом багатьох років займаються шахами у своїх навчальних закладах, які активно підтримують шаховий рух в нашому рідному Дніпровському, а саме учні:

- навчально-виховного комплексу «Домінанта»;

- спеціалізованої школи № 98;

- спеціалізованої школи № 125;

- ліцею № 208.

Майже всі учасники змагань мають  спортивні розряди з шахів і досвід виступів на різноманітних змаганнях, тож жага до перемоги була великою. Проте, лише учениці 4-го класу спеціалізованої школи № 125 Гах Адріані вдалося зіграти з чемпіонкою України з шахів в нічию. Також, під час сеансу одночасної гри Олена Дворніцька відмітила дуже впевнену та перспективну гру учня 2-го класу НВК «Домінанта» Попка Антона.

Юні шахісти Дніпровського району, їх батьки та тренери щиро вдячні Київському міському голові Кличку Віталію Володимировичу за започаткований Кубок з шахів «Кришталева тура».

Перейти до спискуВерсiя для друку