Головна  →  Новини  →  28 квітня 2014

Про підсумки Фестивалю дитячого театрального мистецтва

Про підсумки Фестивалю дитячого театрального мистецтва

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2013 року № 1/9-735 та з метою активізації творчого потенціалу дітей дошкільного віку, у дошкільних навчальних закладах міста Києва з листопада 2013 року по квітень 2014 року проходив Фестиваль дитячого театрального мистецтва.

Кожен дитячий садок розробив особисту програму Фестивалю з урахуванням можливостей закладу та контингенту вихованців. У різноманітних заходах, присвячених театральній діяльності, були задіяні вихованці всіх вікових категорій, педагоги та батьки.

За підсумками проведення Фестивалю районними управліннями освіти визначені кращими досвіди дошкільних навчальних закладів № 385 (Дарницький район), № 176 (Деснянський район), № 583 (Дніпровський район), НВК «Інтел» (Святошинський район), № 398 (Солом’янський район), № 465 (Шевченківський район),  в яких розкриті різноманітні види театрального мистецтва, систематизована діяльність щодо розвитку творчих здібностей дошкільнят.

Представляємо для ознайомлення матеріали  про театралізовану діяльність «Світ театру» у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу № 385 Дарницького району та «Чарівний світ театрального мистецтва» у дошкільному навчальному закладі № 583 Дніпровського району міста Києва.
Всім педагогам бажаємо творчих успіхів у вихованні обдарованих дітей! 

Фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку