Головна  →  Новини  →  29 квітня 2014

Діти – олімпійцям

Діти – олімпійцям

23 квітня 2014 року вихованці дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство» мали честь вітати спортивну еліту України та взяти участь в урочистій церемонії «Герої спортивного року». Чудове свято відбулося на головній спортивній арені України – НСК «Олімпійський».

Яскраве дійство, організоване Національним олімпійським комітетом України та Міністерством молоді та спорту, зібрало разом видатних олімпійців різних поколінь, кожен з яких зробив неоцінений внесок в розвиток олімпійського руху України.

«Дуже приємно бачити у цій залі наших спортсменів – гордість і славу єдиної України, на чию честь піднімається державний прапор та лунає гімн, чиї звершення прославляють нас у всьому світі! Я вірю, що спортивні перемоги консолідують суспільство заради нових звершень, надихають на взаємоповагу та взаємопорозуміння і допомагають зберегти мир та спокій в Україні!» - привітав присутніх президент НОК України Сергій Бубка.

Почесні гості свята стали свідками яскравої концертної програми. Творчі привітання пролунали від відомих українських виконавців. Вихованці студії з натхненням виконали хореографічну композицію «Щасливе дитинство» та «Реквієм».

Олімпійські чемпіони – символ мужності, сили духу, незламної волі та величі українського народу. Для дітей участь у заході стане додатковим стимулом для занять та творчих злетів. Дивлячись на героїв спорту всі здобули незрівнянні емоції та відчуття гордості за Україну!

Перейти до спискуВерсiя для друку