Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2015

Тиждень психології в Палаці — початок

Тиждень психології в Палаці — початок

6 вересня в стінах Палацу розпочав свою пізнавальну програму під назвою «ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ В ПАЛАЦІ» відділ методичного забезпечення та психологічного супроводу. Триватиме акція рівно тиждень. 12 жовтня відбудеться останній відкритий тренінг для молоді «Самооцінка. Як бути впевненим?»
У вівторок було проведено акцію «Я люблю, я мрію, я радію…», де підлітки мали змогу залишити привселюдно напис на стіні, занотувавши свої думки про власні мрії, радість, любов і сподівання. Акція наочно довела, що ми всі різні в своїх бажаннях, але єдині в прагненні до миру в усьому світі та щасті в житті.
Після обіду того ж дня для юніорів у бібліотеці КПДЮ було розпочато форум «Психологія патріотизму». Юнаки та дівчата активно обговорювали ключові питання сьогодення: які дії та погляди роблять людину справжнім патріотом своєї держави та в чому різниця між справжнім і «викривленим», показовим патріотизмом. Юніори активно долучилися до теми та запально дискутували між собою. І як казав всім відомий Сократ: «В суперечці народжується істина». Тож у результаті всі присутні молоді люди дійшли загального висновку й обговорили, як патріотичні почуття впливають на якість життя людини та суспільства в цілому.
Юніори, як і належить, показали себе творчими, відкритими та добрими молодими людьми зі своїми життєвими принципами й постулатами. А наставники, педагоги КПДЮ, ще раз упевнилися, що в Україні зростає справжня принципова молодь з правильними поглядами на життя та майбутнє України.
В середу офіційно розпочне свою планову роботу родинний клуб «Дружні долоні» для дітей з особливими потребами. На дітей чекатимуть різні майстер-класи від відділів, що працюють у Київському Палаці дітей та юнацтва.
8 жовтня, у четвер на малій арені в Палаці відбудеться посвята гуртківців у «юні психологи».
Детальну інформацію про заходи «ТИЖНЯ психології», які відбуватимуться в Палаці, шукайте на сайті КПДЮ на головній сторінці.
Пам’ятайте!
Двері Палацу завжди відчинені для непосидючих і допитливих, тих, хто прагне пізнати та навчитися чомусь новому!

Перейти до спискуВерсiя для друку