Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2015

Учні навчальних закладів Деснянського району міста Києва взяли участь в церемонії покладання квітів з нагоди Дня захисника України

Учні навчальних закладів Деснянського району міста Києва взяли участь в церемонії покладання квітів з нагоди Дня захисника України

Указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій та звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості 14 жовтня в Україні встановлено свято – День захисника України.

13 жовтня 2015 року у Деснянському районі відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам у с. Троєщина, до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям у парку «Молодіжний», до Обеліску «Слави» у парку «Деснянський» з нагоди Дня захисника України.

У церемонії покладання квітів взяли участь очільник Деснянського району Вадим Онуфрійчук, ветерани Другої світової війни, воїни-афганці, учасники АТО, актив ветеранських організацій, громадськість, учні навчальних закладів та активні мешканці Деснянського району.

Під час церемонії покладання квітів присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів у Другій світовій війни, воїнів-афганців, українських військовослужбовців-учасників АТО.

Під час урочистостей учні  пов’язали учасникам заходів символічні обереги «Браслети нескорених» з мрією на кращу долю та вірою у квітучу Україну, сплетені дітьми в закладах освіти Деснянського району міста Києва. 


Перейти до спискуВерсiя для друку