Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2015

Відкриття меморіальних дошок в СШ № 65

Відкриття меморіальних дошок в СШ № 65

14 жовтня 2015 року в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбулося урочисте відкриття меморіальних дошок на честь вшанування пам’яті про випускників школи:

Гіндюка Андрія Олексійовича, який геройські загинув 5 травня 2015 року в с. Троїцьке Луганської області при виконанні розвідувальної операції, посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня і медаллю «За жертовність і любов до України» та Шевченка Ігоря Станіславовича, який загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу російськими бойовиками з боку м.Горлівка з РСЗО «Смерч» штабу управління АТО та аеродрому м.Краматорськ Донецької області, посмертно нагороджений «Зіркою Слави» Головного Управління розвідки Міністерства Оборони України та орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Посмертно присвоєне військове звання «полковник».

В урочистостях взяли участь начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Наталія Василівна, заступник начальника управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Тодосова Галина Іванівна, депутат Київської міської ради Петровець Олег Федорович, воєнний комісар Дніпровського районного в місті Києві військового комісаріату Орел Олег Васильович, батьки, друзі та однокласники.

Меморіальні дошки освятив настоятель храму Всіх Святих воїнів Київської Метрополії Української православної церкви Отець Вячеслав, який сам неодноразово перебував в зоні АТО та надавав допомогу нашим військовим.

Мужні обличчя хлопців, справжніх чоловіків, з меморіальної дошки щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Перейти до спискуВерсiя для друку