Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2015

Осінній ярмарок у «Країні мрій»

Осінній ярмарок у «Країні мрій»

Стало доброю традицією проводити в дошкільних навчальних закладах осінні ярмарки напередодні Дня Українського козацтва та свята Покрова. Так, 13 жовтня у дошкільному навчальному закладі № 532 «Країна  дитинства», що у Святошинському районі, відбулося справжнє святкове дійство, участь в якому взяли діти, їх вихователі та батьки.

Ярмарок в Україні – це багатющий фольклор та цікаві традиції. А в дошкільному віці діти серцем та розумом засвоюють народну мудрість, мораль та культуру українського народу. Осінній ярмарок- це справжнє свято з мандрівними артистами, циганами та продавцями. Та чого на тому ярмарку не було! Були представлені дитячі вироби, сувенірна продукція, картини, виготовлені власноруч. Продавці запрошували усіх охочих придбати домашнє печиво, кекси, пиріжки з яблуками, картоплею, ватрушки та інші кондитерські вироби.

Адміністрація та педагогічний колектив вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам, бабусям та дідусям вихованців! За вилучені кошти батьківською громадою було прийнято рішення придбати для садочку сучасну аудіоапаратуру.

Перейти до спискуВерсiя для друку