Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2015

Юний захисник України

Юний захисник України

На Трухановому острові цими вихідними пройшла військово-патріотична туристсько-краєзнавча гра  «Юний захисник  України», присвячена Дню захисника України. Там зібралася чимала кількість дітей зі своїми наставниками та батьками.

Після урочистої лінійки та традиційного фото біля пам’ятника «Солдат і човен» розпочався довгоочікуваний квест, підготовлений дітьми та педагогами відділу туризму, краєзнавства та патріотичного виховання Київського Палацу дітей та юнацтва.

Квест — це трикілометрова смуга, насичена перешкодами й цікавими завданнями. Для  дітей найбільш захопливими з них виявилися:

-розмінування ділянки;

-поромна переправа;

-розпалювання багаття;

-стрільба з пневматичної гвинтівки.

Загалом у грі взяли участь 15 команд. Оцінювало результати компетентне журі, у складі якого були директор КПДЮ Добровольська О. М., заступник директора з навчально-виховної роботи Клименко О. В., заввідділу туризму, краєзнавства та патріотичного виховання Васильєва Н. П.

За найкоротший відрізок часу смугу перешкод подолала команда авіаційно-космічної лабораторії Київського Палацу дітей та юнацтва.

Журі не залишило жодну команду без уваги. Кожна команда отримала почесну грамоту та тепле слово-привітання від директора Оксани Добровольської.

Всі залишилися задоволені собою та своїми набутими новими вміннями.

Перейти до спискуВерсiя для друку