Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2015

Відкриття Кубку з шахів Київського міського голови «Кришталева тура» у Святошинському районі

Відкриття Кубку з шахів Київського міського голови   «Кришталева тура»  у Святошинському районі

21 жовтня 2015 року в Святошинському районі  на базі середньої загальноосвітньої школи №35 відбулося відкриття Кубку з шахів Київського міського голови «Кришталева тура» .

В урочистому відкритті Кубку з шахів  взяли участь: Іванна Коваленко, в. о. начальника районного управління освіти, молоді та спорту;  Сергій Мельник, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту; Олег Ільюк, в.о. директора районного науково-методичного центру; Артур  Фролов, гросмейстер України, майстер спорту міжнародного класу.

У рамках відкриття Кубку з шахів Київського міського голови   “Кришталева тура” проведено сеанс одночасної гри. Іванна Коваленко зробила перший хід на шахівницях і передала естафету гросмейстеру Артуру Фролову, який розпочав сеанс одночасної гри з тридцятьма юними шахістами Святошинського району.

Під час сеансу одночасної гри  молоді учасники продемонстрували чудові навички гри  у шахи і всі були нагороджені Дипломами управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Атмосфера на урочистому відкритті була дружньою, щирою, доброзичливою. На завершення, Олег Ільюк побажав юним  шахістам-святошинцям, отримати «Кришталеву туру», цікавих комбінацій та блискавичних ходів!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку