Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2015

День самоврядування в гімназії № 48

День самоврядування в гімназії № 48

23 жовтня 2015 року в гімназії № 48  вже 25 рік  традиційно проводиться День самоврядування. Батьки  є найактивнішими учасниками, з їхньої ініціативи складається  нетиповий для гімназії розклад занять. Учні з нетерпінням чекають на цей день, коли протягом дня батьки проводять понад 120 уроків, знайомляться з неординарними особистостями, які презентують свої професії, лідери самоврядування  із задоволенням виконують функції адміністрації гімназії.

Надзвичайно корисним для учнів 6-10 класів  став інтерактивний урок за участю рятувальників Другої державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у м. Києві та представника прес-служби ГУДСНСУ України – Колеснікової А.Ф.

Підчас уроку В. В. Корнієнка, ректора Київської муніципальної академії естрадно-циркового мистецтва, на якому він представляв свій навчальний заклад, учнів захопило феєричне шоу за участю  ілюзіоністів – студентів вишу.

Цього року запам’яталися зустрічі з батьками:

Тальби Л.С. – практичне заняття з першої медичної допомоги та зустріч з лікарями, які побували в зоні АТО, Красивського Р. – вихователя «Пласту» - «Історія пластунського руху в Україні», Нестеряк Ю.М. – заступника директора з міжнародного співробітництва Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка – «Інтерактивний воркшок «Використання МЕДІА технологій у сучасному житті»,  Крісті Ен Хофлан  – директора «Американського будинку» - «Історія мого успіху в роботі «Американського будинку»,Бурковської Ю. – Ді-джея та радіоведучої «Європа Плюс Київ» та генерального директора радіостанції Кубряка Дениса, що є прямим нащадком засновників цієї радіостанції – «Музика  як стиль мого життя»,Казімі Г.В. – «Мотивація. Антимотивація. Вибір», Бервершенко К.Р. «Сучасне телебачення», Потапова Д.А. «Захоплюючий світ ІТ технологій», Джіми Н. – олімпійської чемпіонки з біатлону – «Спорт у нашому житті», Рожкової О.С. – практичне заняття з черлідінгу, Лопатюка С.М. – «Захист Вітчизни», Іскорстенської О,В. – «Виготовлення літальних апаратів та розвиток авіації», Янковської А.О – майстер-клас з виготовлення дитячих іграшок, Годлевської І.В. майстер-клас з виготовлення гіпсових фігурок, Федечко Н.Д – майстер-клас з української традиційної випічки тощо.

Виховне значення таких заходів неоціненне, адже учні дізнаються про важливість кожного фаху з перших вуст, від найрідніших людей – власних батьків.  

Натхненні незабутніми враженнями від сьогоднішнього дня та цікавих і пізнавальних уроків, учні 48 гімназії відправились на канікули.

Адміністрація гімназії висловлює щиру подяку всім батькам, які взяли активну участь в цьому надзвичайному дні, за те свято, яке ви подарували всім нам.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку