Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2015

Учні та вчителі спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка відвідали Республіку Польща

Учні та вчителі спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка відвідали Республіку Польща

З 16 жовтня по 26 жовтня 2015 року учні та вчителі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва відвідали Республіку Польща по запрошенню, яке отримали від фонду AVE, Національного центру культури та Міністерства національної освіти Польщі.

Програма поїздки була надзвичайно насиченою,учні мали можливість відвідати декілька екскурсій, зокрема музей Фредеріка Шопена, прогулянка по старому місту Варшави, екскурсія до Вавельського замку міста Кракова, соляні шахти у місті Величка, ознайомилися з традиціями, культурою та звичаями містечок Закопане та Мурзасіхле.

Учні також мали можливість оздоровитися, ходили в похід у Татри та відвідали термальні басейни в містечку Буковина. Відбулася зустріч з Доною Альдоною, в ході якої познайомилися з польськими письменниками, зокрема з життям та творчістю Яна Твардовського. Протягом перебування у Республіці Польща проходили майстер класи з фотографування, акторської та режисерської майстерності, ознайомлення з польськими та українськими легендами. а також відбулися відео зйомки двох легенд (польської та української) і представлення відео відбудеться через декілька тижнів.

Перейти до спискуВерсiя для друку