Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2015

З вірою в серці. Україна — це ти. Сила нескорених

З вірою в серці. Україна — це ти. Сила нескорених

У рамках проекту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Нам Україна вище над усе» у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася патріотична акція «З вірою в серці. Україна — це ти. Сила нескорених» для воїнів-героїв України (бійців АТО, волонтерів, лікарів, вимушених переселенців, а також членів їхніх сімей), присвячена Дню захисника України.

Її мета — познайомити молоде покоління з воїнами-героями АТО та волонтерами, з діяльністю благодійних організацій, спонукати надавати посильну допомогу, а ще голосно сказати «ДЯКУЮ!» нашим захисникам за мирне небо над головою.

До Палацу завітали бійці АТО із родинами — наші героїчні чоловіки, які пройшли Дебальцеве, Іловайськ, Донецький аеропорт (кіборги) та інші гарячі точки; безстрашні волонтери; лікарі Головного військового клінічного госпіталю з передової; представники Київської міської спілки ветеранів АТО; бійці Національної гвардії України; благодійні організації та небайдужі кияни з дітьми.

Розпочалася акція промовою директора Київського Палацу дітей та юнацтва Добровольської Оксани Миколаївни, яка привітала присутніх, побажала, щоб усі учасники АТО повернулися додому живими, щоб на усіх жителів України чекало щасливе, мирне, безхмарне майбутнє.

Зворушливими були слова зі сцени запрошеного воїна АТО. Звертаючись передовсім до дітей, він запевнив, що саме заради їхнього спокою та незалежного життя бійці захищають територіальну цілісність України.

Концерт, присвячений учасникам АТО, які несуть службу на передовій і в тилу, розпочав народний художній колектив хореографічний ансамбль КПДЮ «Квіти України». Зворушливими до сліз були виступи народних художніх колективів: ансамблю народної музики «Первоцвіт», ансамблю сучасної хореографії «Фламінго», шоу-гурту «Сонях».

Із екранів сцени лунали звернення дітлахів зі Сходу, котрі прагнуть мирного життя на території єдиної та неподільної України, а також слова дорослих українців з різних міст, які у віршах висловлювали непохитну віру в перемогу добра та справедливості.

Коли вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва виносили на сцену жовто-блакитні прапори, що побували на передовій, зал стоячи аплодував мужності та звитязі воїнів із різних батальйонів і бригад, які залишили на стягах свої підписи. А наймолодші гуртківці КПДЮ дарували малюнки та квіти нашим шановним захисникам.

Патріотичну акцію Київського Палацу дітей та юнацтва підтримав продюсерський центр «PS Stonehenge» Аліси Петрик, активно долучилася до проведення заходу Оксана Рихтік, челен Батьківської ради КПДЮ.

Цього дня на сцені Палацу для воїнів АТО лунали пісні у виконанні фіналістів і переможців українських талант-шоу, таких як «Україна має талант», «Шоу № 1», «Х-Фактор», «Битва хорів», «Голос країни», а також зірок вітчизняної естради Олександра Павліка, Шмагі Тагіашвілі, Аліси Петрик, Яни Гурульової, Lora Superfin.

Патріотична акція «З вірою в серці. Україна — це ти. Сила нескорених» ще раз нагадала усім присутнім про необхідність згуртуватися, підтримувати один одного, бути добрими й співчутливими для забезпечення гідного життя українців у незалежній країні. Київський Палац дітей та юнацтва вдячний усім, хто долучився до акції, та бажає щасливого мирного майбутнього! 


Перейти до спискуВерсiя для друку