Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2015

Канікули. Солодка екскурсія до Львівської майстерні шоколаду

Канікули. Солодка екскурсія до Львівської майстерні шоколаду

Під час осінніх канікул, 27 жовтня 2015 року, паралель учнів 6-х класів спеціалізованої школи № 43 «Грааль»  відвідала найсмачнішу екскурсію.

Діти довго чекали цього дня. І ось, нарешті, перед ними відкрилися двері королівства солодощів - Львівської майстерні шоколаду. Солодкий аромат просто зачаровував, очі просто розбігалися від великої кількості смаколиків - шоколадних виробів ручної роботи зі справжнього бельгійського шоколаду. Кожна цукерка і фігурка виліплені дбайливими руками майстрів. Всього  асортимент цукерок налічує 42 види, з них 16 видів трюфелів з різноманітними смаками від класичних до фруктових, цукерки з марципаном, кремові начинки і горішки в шоколаді - це справжній рай для поціновувачів солодкого життя.

У майстерні діє маленька кав'ярня, де можна скуштувати гарячого шоколаду і вишуканої кави. Також на першому поверсі можна поспостерігати за самим процесом виробництва, правда, тільки за склом. Але нашим учням пощастило, вони  побували на майстер-класі та освоїли нову для себе професію – шоколадьє. Після чого із величезним задоволенням поласували смачним чаєм та цукерками власного виробництва.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку