Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2015

Народний художній колектив студія кіно, анімації та медіамистецтв "Червоний собака"

Народний художній колектив студія кіно, анімації та медіамистецтв "Червоний собака"

Народний художній колектив студія кіно, анімації та медіамистецтв  "Червоний собака" створено в 2005 році в Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва. Засновниками студії є режисер анімаційного фільму Мельніченко Сергій Юрійович та магістр психології Голубєва Олена Євгеніївна.

Основна мета студії  - творчий розвиток дітей, підвищення культурного рівня, соціалізацію дітей у інформаційно складному середовищі. Заняття дітей в колективі сприяють розкриттю здібностей, розвитку емоційності, виразності, уваги, надають можливість набути досвіду спілкування, мислення, аналізу.

Протягом років існування в колективі студії виховалось не одно покоління гуртківців. Багато хто з них зв’язав свою подальшу професійну долю зі сферою кіно та анімації. Сотні фестивалів та перемог, престижні нагороди, відкриті конкурси та благодійні покази - це все щоденне життя студії.

Участь у багатьох заходах та співпраця з однодумцями стала для студії вже традицією та відбувається щорічно: участь у Національному фестивалі кіно та відеоробіт «Відкрита ніч» з 2007 року, участь у міжнародному фестивалі анімаційних фільмів «Крок» з 2007 року, участь у Міжнародній серії майстер-класів AWG ASIFA з 2009 року, щорічне проведення майстер-класів на конференції з арт-терапії з 2006 року та інше

Сьогодні в студії є напрямок анімації, кіно, фото та операторської майстерності, створення інтерактивних ігор.

Перейти до спискуВерсiя для друку