Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2015

Висадка дерев у Національному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка

Висадка дерев у Національному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка

24 жовтня 2015 р. інформаційним відділом Представництва ООН в Україні, програмою Волонтери ООН в Україні та спеціалізованою школою № 85 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва проводилась висадка дерев у Національному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка. Захід приурочено до 70-річчя Організації Об’єднаних Націй (ООН) та членства України в ООН.

Дерева були висаджені на Зеленій алеї ООН, що існує в Національному Ботанічному саду вже близько 5 років та була створена навесні 2011 року в рамках Всесвітньої ініціативи ООН «Садимо для планети: Кампанія «Мільярд дерев».

Для учнів нашої школи цей захід є частиною постійних екологічних заходів, зокрема, щорічної акції «Збережи дерево. Посади дерево!». Ось уже 3 роки поспіль щоосені та щовесни діти здають макулатуру, а на отримані кошти купують саджанці дерев та кущів, які висаджують в Національному Природному Парку «Голосіївський». А в цьому році члени волонтерського загону школи «Авіаль» запропонували висадити дерева на Зеленій алеї ООН в Національному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка, на вшанування 70-тиріччя ООН та членства України в ООН. Інформаційний відділ Представництва ООН в Україні та програма Волонтери ООН в Україні підтримали ініціативу дітей та запропонували зробити це разом.

Перейти до спискуВерсiя для друку