Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2015

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті Сенчишеної Марії Прокопівни

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті Сенчишеної Марії Прокопівни

Департамент освіти і науки, молоді та спорту з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 30  жовтня 2015 року пішла з життя щира людина, талановитий педагог, директор дошкільного навчального закладу №16 Подільського району Сенчишена Марія Прокопівна.

Марія Прокопівна народилася 29 листопада 1954 року у селі Івашківці Шаргородського району Вінницької області.

  Здобувала педагогічну освіту у Київському педагогічному училищі №2 та Українському державному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова. Пройшла яскравий педагогічний шлях від вихователя до керівника дошкільного навчального закладу. З 1992 року Сенчишена М.П. працювала на посаді директора дошкільного навчального закладу №16 Подільського району.

   За час роботи на посаді директора Марія Прокопівна організувала сталий колектив педагогів-однодумців, справжніх професіоналів своєї справи.

  Марія Прокопівна за плідну педагогічну діяльність неодноразово нагороджена відзнаками  районної та Київської міської державної адміністрації. Але найбільшим її надбанням є повага та шана вихованців, педагогічної та батьківської громадськості Подільського району та міста Києва.

    Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Сенчишеної Марії Прокопівни та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, колегам і вихованцям покійної. Марія Прокопівна  назавжди залишиться безперечним авторитетом та талановитим керівником в серцях тих, хто навчався у неї, знав її та працював разом з нею.

Царства небесного її душі і доземної вічної пам’яті.

 

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку