Головна  →  Новини  →  4 листопада 2015

Симуляція проекту від «А» до «Я»

Симуляція проекту від «А» до «Я»

У стінах Київського Палацу дітей та юнацтва 30 жовтня стартував захід для старшокласників і активної молоді столиці.

Сучасна суспільна, наукова, підприємницька діяльність нерозривно пов’язана з проектною діяльністю. Що таке проект? Як його скласти? Де шукати ресурси? До кого звертатися по допомогу? Відповіді на ці запитання отримали старшокласники — учасники ділової гри-симуляції «Проект від “А” до “Я”», що відбулася 30 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Гру проводили «експерти» — члени громадської платформи «MoKoLaD», випускники Учнівської ліги Києва на чолі з проект-менеджером компанії «TeamMaster» Андрієм Канюкою.  Активну участь у заході взяли делегації Рівненського Палацу дітей та юнацтва й Парламент дітей м. Рівного.

Захід розпочався вступною презентацією, що містила інформацію про сутність і секрети проектної діяльності. Далі кожна команда отримала завдання: створити проект, скласти його резюме, а найголовніше — заручитися підтримкою від спонсорів, рекламістів, ЗМІ для його реалізації.

З метою наближення до реальності організатори гри перетворилися на бізнесменів і зірок шоу-бізнесу, директорів навчальних закладів та рекламних і театральних агентств, вчителів та батьків тощо. Після відвідування заданих локацій, збору необхідних дозволів і підписів команди презентували результати своєї діяльності. Під час обговорення «плюсів» та «мінусів» представлених проектів, експерти дали цінні поради щодо успішного впровадження всіх запропонованих ідей у майбутнє. 

На завершення всі учасники ділової гри-симуляції отримали почесні іменні сертифікати від Київського Палацу дітей та юнацтва. 

Перейти до спискуВерсiя для друку