Головна  →  Новини  →  6 листопада 2015

Дружня зустріч СШ №31 Дніпровського району м. Києва та ЗОШ №4 м.Краматорська

Дружня зустріч СШ №31 Дніпровського району м. Києва та ЗОШ №4 м.Краматорська

 4 листопада 2015 р. розпочалася співпраця СШ № 31 Дніпровського району м. Києва та Краматорської ЗОШ №4. Колектив школи гостинно зустрів директора  Каракулову Ірину Вікторівну та вчителя біології  Олену Вікторівну.

   Перша зустріч пройшла у доброзичливій атмосфері, заплановані заходи подальшого спілкування та співпраці. Після офіційної зустрічі гостей привітав президент ради шкільного самоврядування Спис Дмитра, учень 10-а класу, а також були проведені: флеш-моб «Україна – Єдина країна», знайомство членів адміністрації, колективу вчителів, учнів з гостями, екскурсія по школі, круглий стіл «Особливості викладання природничих дисциплін», перегляд фрагментів уроків логіки у 4 класі та навколишнього світу у 3 класі.


Під час зустрічі було підписано угоду про співпрацю та відбулась презентація спільного міжрегіонального проекту «Партнерство» - «Гостини для душі: від Києва до Краматорська».

Дружній зустрічі у м. Києві передувала зустріч 27.10.2015 р. у Краматорську учня 8-А класу  Юровця Павла та його батька Ігоря Юрійовича з адміністрацією Краматорської школи, знайомство, запрошення до співпраці, а також  виготовлення сувенірів, поробок, написання листів учням Краматорської школи від учнів СШ № 31.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку