Головна  →  Новини  →  10 листопада 2015

Департамент освіти і науки, молоді та спорту з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 10 листопада 2015 року пішла з життя Головешко Ніна Олексіївна

Департамент освіти і науки, молоді та спорту з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 10 листопада 2015 року пішла з життя Головешко Ніна Олексіївна

Департамент освіти і науки, молоді та спорту з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 10 листопада 2015 року пішла з життя щира людина, талановитий педагог, Відмінник освіти України, з 1986 по 2001 рік завідувач відділу освіти Московського району м. Києва Головешко Ніна Олексіївна.

Головешко Ніна Олексіївна народилася 26 березня 1946 року в місті Магдербург (Німеччина).

Здобувала педагогічну освіту у Київському державному університеті ім. Т.Г.Шевченка. Пройшла яскравий педагогічний шлях від вчителя географії середньої школи № 36 до завідувача відділу  освіти Московського району міста Києва. Протягом 15-ти років Ніна Олексіївна очолювала відділ освіти Московського району. Порядність, чесність, доброзичливість, високий рівень моральних якостей супроводжували Ніну Олексіївну протягом всього життя. Вона була мудрим, вимогливим і справедливим, розуміючим керівником, порадником, наставником. Ніна Олексіївна за плідну педагогічну діяльність неодноразово нагороджена відзнаками Міністерства освіти і науки України,  почесними грамотами та подяками Київської міської державної адміністрації, але найбільшим її надбанням є повага та шана вихованців, педагогічної та батьківської громадськості міста Києва.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Головешко Ніни Олексіївни та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, колегам і вихованцям покійної. Ніна Олексіївна назавжди залишиться безперечним авторитетом та талановитим керівником в серцях тих, хто навчався у неї, знав її та працював разом з нею.

Царства небесного її душі і доземної вічної пам’яті.

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку