Головна  →  Новини  →  12 листопада 2015

Нагороджено переможців міського конкурсу «Організація санітарно-просвітницької роботи в дошкільних закладах різних типів і форм власності»

Нагороджено переможців міського конкурсу  «Організація санітарно-просвітницької роботи в дошкільних закладах різних типів і форм власності»

Урочисте привітання переможців міського конкурсу відбулося за участі управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та представників Цифрового видавництва МЦФЕР

Міський конкурс «Організація санітарно-просвітницької роботи в дошкільних закладах різних типів і форм власності» тривав з 1 квітня по 30 вересня 2015 року. Наразі підсумки конкурсу підбито, переможців визначено.

11 листопада нарада заступників начальників з питань дошкільної освіти м. Києва розпочалася з обговорення підсумків конкурсу. Так, презентували свій досвід з організації санітарно-просвітницької роботи дошкільні заклади Голосіївського, Дніпровського, Оболонського, Святошинського та Солом'янського районів м. Києва. Особливою активністю вирізнилися медичні сестри дошкільних навчальних закладів Оболонського району. Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.10.2015 № 630 переможцями стали:

  • І місце — Сивобородько Лариса Василівна, сестра медична старша спеціалізованої школи — дитячого садка «Лісова казка» Святошинського району;
  • ІІ місце — Дібє Оксана Федорівна, сестра медична старша дошкільного навчального закладу № 115 Оболонського району;
  • ІІІ місце — Вінік Олена Феодосіївна, сестра медична старша дошкільного навчального закладу № 580 Оболонського району.

Переможців привітали та нагородили грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, а також подарунками від Цифрового видавництва МЦФЕР Олена Бохно, начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Яна Поліщук, голова конкурсної комісії, головний редактор журналу «Медична сестра дошкільного закладу».

Окрім того, під час наради представник Цифрового видавництва МЦФЕР Катерина Алєксєєнко презентувала учасникам професійну новинку — веб-програму «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад», продемонструвавши переваги користування автоматизованими шаблонами документів.

Перейти до спискуВерсiя для друку