Головна  →  Новини  →  20 листопада 2015

Семінар заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів Солом'янського району

Семінар заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів Солом'янського  району

Поринути в історичну епоху, доторкнутися до живого середньовічного міста, у повному масштабі оцінити архітектурний образ Древнього Києва V-XVIII ст. можна, відвідавши  "Парк Київська Русь".

16.11. 2015 року на базі Парку Київська Русь відбувся районний семінар для заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів Солом'янського району м .Києва. У рамках заходу відбулася захоплююча екскурсія  по  Парку, де можна було дізнатися  про історію, культуру та побут мешканців Древнього Києва.

Під час  проведення  семінару  заступники директорів шкіл  мали  унікальну  можливість відвідати  Княжу конюшню, де на княжих конях  дозволено  здійснити подорож з XXI століття просто у Середньовіччя. Під час прогулянки можна вдало поєднати одразу кілька приємних речей: відчути особливу свободу їзди верхи на граційних конях або в справжньому фаєтоні, поринути в атмосферу Київської Русі, одягнувшись у середньовічний костюм.

 Заступники директорів  шкіл оцінили унікальну можливість проведення сучасних уроків історії, організації позакласних  та позашкільних заходів  на базі "Парку Київська Русь". Дякуємо організаторам заходу  за цікаву та приємну подорож!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку